Mogą Państwo trwale usunąć swoje konto Loftigo oraz wszystkie powiązane z nim dane osobowe. Prosimy podać adres e-mail i wpisać DELETE w celu potwierdzenia. Wyślemy Państwu link potwierdzający na adres e-mail — usunięcie nastąpi dopiero po jego kliknięciu.
To działanie jest nieodwracalne.
Po potwierdzeniu Państwa konto i wszystkie powiązane dane osobowe zostaną usunięte i nie będzie można ich przywrócić. Odzyskanie danych jest niemożliwe. Ze względów prawnych opłacone rezerwacje i faktury są przechowywane wyłącznie jako zanonimizowane dokumenty finansowe (bez danych osobowych).