Môžete natrvalo zmazať svoj účet Loftigo a všetky s ním spojené osobné údaje. Zadajte svoj e-mail a na potvrdenie napíšte DELETE. Pošleme Vám potvrdzovací odkaz e-mailom — zmazanie prebehne až po kliknutí naň.
Toto je nezvratné.
Po potvrdení budú Váš účet a všetky spojené osobné údaje zmazané a nedajú sa obnoviť. Obnovenie je vylúčené. Z právnych dôvodov sa zaplatené rezervácie a faktúry uchovávajú len ako anonymizované finančné záznamy (bez osobných údajov).