Můžete trvale smazat svůj účet Loftigo a všechna s ním spojená osobní data. Zadejte svůj e-mail a pro potvrzení napište DELETE. Pošleme Vám potvrzovací odkaz e-mailem — smazání proběhne až po kliknutí na něj.
Toto je nevratné.
Po potvrzení budou Váš účet a všechna spojená osobní data smazána a nelze je obnovit. Obnovení je vyloučeno. Z právních důvodů se zaplacené rezervace a faktury uchovávají pouze jako anonymizované finanční záznamy (bez osobních údajů).